Rannekorut

Rannekoru on kokonaisuuden viimeistelevä asuste, joka voi olla näkyvä kannanotto tai neutraalimpi koriste. Korusepän käsintekemät messinkiset, pronssiset, teräksiset ja hopeiset rannekorut ovat rouheita, ainutlaatuisia ja mallistosta riippuen jopa räyheitä! Valikoimastani löydät klassisen tyylikkäät rannekorut miehille ja naisille, mutta myös luonnetta pursuavia teoksia rohkeille. Esimerkiksi Kuura-malliston rannekorut nähtiin ensimmäisen kerran metalliyhtye Blind Channelilla Euroviisuissa.

Jos et löydä valmiista korusarjoista itsesi näköistä rannekorua, ota yhteyttä koruseppään niin suunnitellaan sinulle Anuversumin upein uniikkikoru.

23 Products

 • 56,00

  AALTOILEVA rannekoru on samettisen mattapintainen. Veistoksellinen ja näyttävä teräskoru sopii niin arkeen kuin tähtihetkiin. Jokainen käsityönä valmistettu koru aaltoilee hieman omalla tavallaan.
  Materiaali: Ruostumaton teräs
  Koko ja Hinta:
  Leveys 2,5 cm 56 euroa
  Leveys 3,5 cm 65 euroa
  Leveys 5,0 cm 78 euroa

 • 149,00

  Materiaali: Pronssi ja nahka
  Koko: Nahkahihnan leveys 3,5 cm. Pronssilaatta n. 2,5 x 4 cm

 • 345,00

  Caesar hopearannekoru on kuin suoraan antiikin Roomasta. Latinankielinen teksti on etsattu hopeaan, joka antaa rannekorulle rustiikkisen ilmeen. Koskaan ei synny täysin samanlaista Caesar korua. Tekstin pätkät ovat vanhasta latinan oppikirjasta peräisin ja ne pohjautuvat Julius Caesarista kertoviin tarinoihin.

  LAHJAVINKKI! Haluatko rannekorun omalla tekstillä? Olisiko uniikissa rannekorussa pätkä lempibiisistä, runo vai ehkä slogan? Ota yhteyttä – ideoidaan yhdessä!

  Materiaali: Hopea/syövytys
  Koko: Leveys 1,8 cm
  Hinta: alkaen 345 euroa

 • 149,00

  Rouhea Caesar rannekoru on kuin löytö vanhasta uponneesta laivasta tai muinaisilta kaivauksilta.

  Valitse rannekorun koko taulukosta. Mittaa ranteen ympäsrysmitta ja lisää +1,5cm. Valitse pienempi lähinnä oleva mitta.

  Materiaali: Pronssi ja musta nahka
  Koko: Nahkahihnan leveys 2 cm. Pronssilaatta n. 1 x 4,5 cm

   

 • caesar nahkarannekoru hopealaatalla
  179,00

  Caesar nahkarannekoru on kuin peräisin antiikin Roomasta. Käsintehdyn rannekorun teksti on peräisin vanhasta latinan oppikirjasta ja pohjautuu Julius Caesarista kertoviin tarinoihin.

  Valitse rannekorun koko taulukosta. Mittaa ranteen ympärysmitan ja lisää +1,5 cm. Valitse pienempi lähinnä oleva mitta.

  Materiaali: Hopea ja nahka
  Koko: Nahkahihnan leveys 2 cm.
  Hopealaatta 1,3cm x 4cm.

   

   

 • 285,00

  Caesar hopearannekoru on kuin suoraan antiikin Roomasta. Latinankielinen teksti on etsattu hopeaan, joka antaa rannekorulle rustiikkisen ilmeen. Koskaan ei synny täysin samanlaista Caesar korua. Tekstin pätkät ovat vanhasta latinan oppikirjasta peräisin ja pohjautuvat Julius Caesarista kertoviin tarinoihin.

  Valitse rannekorun koko taulukosta.

  Materiaali: Hopea
  Koko: leveys 1,3 cm
  Hinta: alkaen 285 euroa

 • 168,00

  Finlandia rannekorun reunalta voi löytää pienen pätkän Finlandia hymnistä. Laita pronssikoru ranteeseesi ja voit aistia sinfonian tutut sävelet…

  Materiaali: pronssi
  Koko: leveys 18 mm

  Hinta: alk. 165 euroa

  Valitse rannekorun koko valikosta

 • 45,00

  Fuuga rannekoru on ajaton ja tyylikäs. Rannekorun laatta on ruostumatonta terästä ja hihna mustaa nahkaa.

  Mittaa ranteen ympärysmitta ja lisää + 1,5 cm mittaan. Valitse taulukosta lähinnä oleva pituus.
  Materiaali: Ruostumaton teräs ja nahka
  Koko: Teräslaatta 2×3 cm

 • fuuga teräs rannekorut
  62,00

  FUUGA rannekoru on veistoksellinen ja elegantti koru, jossa pyöreät muodot ja kulmikkuus yhdistyvät kauniisti. Mattaharjattu ja huippukirkas teräspinta yhdessä korostavat korun muotoja kauniisti.

  Materiaali: Ruostumaton teräs
  Koko ja Hinta:
  Leveys 3,5 cm, 62 euroa
  Leveys 5,0 cm, 76 euroa

 • 195,00

  KORIANTERI rannekoru on leveällä nahkahihnalla varustettu rouhea ja rento koru sinulle, joka tykkäät siitä, että rannekorussa saa olla asennetta ja kokoa! Laatta on vasaroitua ja patinoitua hopeaa.

  Valitse rannekorun koko alla olevasta taulukosta. Sopivan koon saat mittaamalla oman ranteesi napakan ympärysmitan ja lisäämällä mittaan 1,5 cm.

  Materiaali: Hopea ja nahka
  Koko: Nahkahihnan leveys 3,5 cm. Hopealaatta 2,8 x 5 cm

 • 98,00

  Kuura rokkaa! Kuura nahkarannekorut nähtiin ensimmäisen kerran Euroviisuissa 2021 Suomea upeasti edustaneella Blind Channelin jäsenillä. Kokonainen Kuura korusarja syntyi nahkarannekorujen innoittamana. Tutustu sarjaan!
  Valitse nahkarannekorun koko alla olevasta taulukosta. Sopivan koon saat mittaamalla ranteen ympärysmitan ja lisäämällä mittaan 1,5 cm.

  Materiaali: Teräs ja musta nahka
  Koko: Nahkahihnan leveys 3,5 cm. Teräslaatta n. 2,5 x 5 cm.

 • 54,00

  Kuura rokkaa! Rouhea Kuura rannekoru on täyttä terästä ja täynnä asennetta. Teräsrannekorut sopivat jokaiselle – keikalle ja juhlaan. Rannekoru ovat vasaroitua ja tummaksi poltettua terästä.
  Valitse leveys. Teräsrannekorut saatavilla kolmella eri leveydellä: 2,5cm /3,5cm/5cm. Valitse rannekorun leveys ja koko.

  Materiaali: Ruostumaton teräs
  Koko ja hinta:
  Leveys 2,5 cm  54 euroa
  Leveys 3,5 cm  62 euroa
  Leveys  5,0 cm 78 euroa

 • Recommended Price Mininum 20,00

  Vapaus valita! Lahjakortti on ihana lahja, joka oikeuttaa omavalintaiseen koruun tai uniikkituotteeseen verkkokaupassa ja korupajalla.
  Korupajalta löytyy kattavasti uniikkituotteita, piensarjoja ja prototyyppejä, joita ei muualta saa. Lahjakortin saaja voi halutessaan myös osallistua oman korun suunnitteluun ja tekemiseen  opastuksellani korupajalla.

  Valitse lahjakortille haluamasi summa valikosta.

  Lue lisää alta👇

 • 54,00

  Kulmikkaassa ja veistoksellisessa LOKKI rannekorussa yhdistyvät kauniisti huippukirkas ja harjattu teräspinta. Yhdistele eri levyisiä rannekoruja keskenään.

  Materiaali: Ruostumaton teräs
  Koko ja hinta:
  Leveys 2,5 cm 54 euroa
  Leveys 3,5 cm 62 euroa
  Leveys 5,0 cm 76 euroa

 • 210,00

  Nahkarannekoru on osa Mikko Kuustosen nimikkokorusarjaa. Koru muistuttaa meitä pitämään toinen toisistamme huolta. Lue lisää alta👇

  Materiaali: Hopea ja musta nahka
  Koko: Nahkahihnan leveys 1,5 cm. Hopealaatta 1,3 x 3,5 cm

   

 • 249,00

  Nahkarannekoru on osa Mikko Kuustosen nimikkokorusarjaa. Koru muistuttaa meitä pitämään toinen toisistamme huolta. Lue lisää alta👇

  Materiaali: Hopea ja musta nahka
  Koko: Nahkahihnan leveys 3 cm. Hopealaatta 2,5 cm x 4,5 cm