Kaulakorut

Kaulakorut ovat kokonaisuuden viimeisteleviä asusteita, jotka voivat olla neutraali koriste tai näkyvä kannanotto. Korusepän käsintekemät teräksiset, messinkiset, pronssiset ja hopeiset kaulakorut sekä riipukset ovat ainutlaatuisia, veistoksellisia ja mallistosta riippuen jopa räyheitä! Valikoimastani löydät klassisen tyylikkäät kaulakorut miehille ja naisille, mutta myös luonnetta pursuavia teoksia rohkeille. Esimerkiksi Mikko Kuustosen Medicine Man -korusarjan kaulakoruissa on upea kannanotto ja tarina kaulakorun taustalla.

Jos et löydä valmiista korusarjoista itsesi näköistä kaulakorua tai riipusta, ota yhteyttä koruseppään niin suunnitellaan sinulle Anuversumin upein uniikkikoru.

26 Products

 • 62,00

  Aaltoileva kaulakorun harjattu teräspinta lainehtii, kuin rantavesi – jokainen koru on oma uniikki yksilönsä. Nahkanauhan säädettävän pituuden ansiosta korua on ihana yhdistää erilaisten vaatteiden kanssa.

  Materiaali: ruostumatonteräs, nahka
  Koko: 3,5 x 5 cm. Nahkanauhan (Ø 3 mm) maksimipituus 90 cm.

 • 345,00

  Aawa kaulakoru on mielenkiintoinen ja horisontaalinen uniikkikoru. Korun pinta on taianomaisen utuinen ja sitä koristaa käsin taottu kuviointi. Aawan koruosa on korkealaatuista korutinaa, pantaosa sterlinghopeaa.

  Materiaali: Korutina/hopea
  Koko: Korun pituus 8cm, hopeapanta + koru 55cm

 • 185,00

  Pronssinen Auni kaulakoru on korusepän valmistama yksittäinen uniikkikappale. Laattamainen koru on kuin löydös pronssikaudelta. Pronssikorun rustiikkinen ilme syntyy etsauksesta eli syövytyksestä. Tykkäätkö muinaiskorujen fiiliksestä modernilla säväyksellä?

  Materiaali: Pronssi
  Koko: 2,5cm x 7 cm. Pronssiketjun pituus 85 cm. Ketjun saa säädettyä lyhyemmäksi.

   

   

   

   

 • 179,00

  Hopeinen CUP kaulakoru on hauskasti kuppimainen. Valitse mattaharjattu tai mustaksi patinoitu riipus. Cup riipusten tausta on killotettua hopeaa. Kaulakoru on 2 mm papuketjussa. Valitse ketjun pituus valikosta.

  Materiaali: hopea
  Koko: halk. 2 cm
  Hinta: alk. 185 euroa
  Valitse: MATTA tai MUSTA

 • 289,00

  Kolmion muotoinen Delta kaulakoru on antiikkipatinoitua hopeaa ja tämä rustiikkinen kaulakoru sopii sinulle, joka pidät rouheammasta tyylistä. Papuketju on säädettävissä kolmeen eri pituuteen.

  Materiaali: Antiikkipatinoitu hopea
  Koko: Hopeakoru 4,5×4,5×4,5 cm. Papuketjun pituus säädettävissä pituuksiin 55/60/65cm

   

   

 • 62,00

  Veistoksellisen FUUGA kaulakorun peilikirkkaat pyöreät muodot yhdistyvät kauniisti teräksen harjattuun pintaan. Tyylikäs kaulakoru kulkee arjesta tähtihetkiin.

  Materiaali: Ruostumaton teräs ja nahka
  Koko: 3,5 x 9,5 cm. Nahkanauhan (Ø 3 mm) kokonaispituus 90 cm, nauhan pituuden saa säädettyä lyhemmäksi.

 • 76,00

  FUUGA kaulakorun kirkas ja mattaharjattu teräspinta yhdistyvät kauniisti korostaen korun pyöreitä muotoja. Fuuga on ihana yhdistellä erilaisten asujen kanssa, sillä ketjun pituutta saa säädettyä. Kevyt ja uniikki kaulakoru kruunaa arjen ja tähtihetket. Yhdistä kaulakoruun Fuuga korvikset ja rannekoru –  täydellinen Fuuga look on siinä!

  Materiaali: Ruostumaton teräs
  Koko: 2,5 x 10 cm. Papuketjun kokonaispituus 95 cm.
  Ketjun pituuden voi säätää mittoihin 75/85/95 cm.

 • 62,00

  Veistoksellissa FUUGA kaulakorussa yhdistyvät kirkas ja mattaharjattu teräspinta kauniisti. Nahkanauhan säädettävän pituuden ansiosta kaulakorua on ihana yhdistää erilaisten asujen kanssa. Fuuga koru kruunaa arjen ja juhlan.

  Materiaali: ruostumaton teräs, nahka
  Koko: 3,5 x 5 cm. Nahkanauhan (Ø 3 mm) kokonaispituus 90 cm, nauhan pituuden saa säädettyä lyhemmäksi.

 • 185,00

  Materiaali: patinoitu hopea, nahka
  Koko: Risti 2,5cm x 3,5cm. Nahkanauhan paksuus 2 mm, pituus 80cm.

   

   

   

 • 139,00

  Materiaali: patinoitu hopea, nahkanauha
  Koko: 1,8 x 2,5 cm, nahkanauhan paksuus 1,5 mm

   

   

   

 • 318,00

  Materiaali: Hopea
  Koko: Kaulakorun koko 4cmx4cm. Nahkanauhan max. pituus 80 cm.

   

   

 • 178,00

  Materiaali: Pronssi, nahka
  Koko: Halkaisija 5,5 cm. Nahkanauhan pituus 80cm.

   

   

   

   

 • 98,00

  KUURA kaulakoru on viestikoru, joka kulkee lähellä sydäntä. Mitä voimasanoja haluaisit kantaa mukanasi tai minkä viestin jättäisit korun mukana tärkeälle ihmiselle?
  Saat kaksiosaiseen koruun oman pienen tekstinpätkäsi. Teksti voi olla voimalause, slogan, rakkaudentunnustus tai ehkä siinä on nimi. Sinä päätät.

  Materiaali: Teräs
  Koko: 3,5 x 3,5 cm. Papuketjun (halk. 3 mm) pituus 75 cm.
  Hinta: 115 euroa

  Lue lisää alta👇

   

 • Recommended Price Mininum 20,00

  Vapaus valita! Lahjakortti on ihana lahja, joka oikeuttaa omavalintaiseen koruun tai uniikkituotteeseen verkkokaupassa ja korupajalla.
  Korupajalta löytyy kattavasti uniikkituotteita, piensarjoja ja prototyyppejä, joita ei muualta saa. Lahjakortin saaja voi halutessaan myös osallistua oman korun suunnitteluun ja tekemiseen  opastuksellani korupajalla.

  Valitse lahjakortille haluamasi summa valikosta.

  Lue lisää alta👇

 • 62,00

  Moderni ja ihanan kevyt Lokki kaulakoru on ruostumatonta terästä. Lokki on unisex-malli, joka kestää katseet ja ajan. Nahkanauhan pituuden saat säädettyä itsellesi sopivaan mittaan.

  Materiaali: Teräs, nahka
  Koko: 2,5 x 9 cm.  Musta nahkanauha (Ø 3 mm), kokonaispituus 90 cm, nauhan pituuden saa säädettyä lyhyemmäksi.

 • 189,00

  Medicine Man kaulakoru on osa Mikko Kuustosen nimikkokorusarjaa. Koru muistuttaa meitä pitämään toinen toisistamme huolta. Lue lisää alta👇

  Materiaali: Hopea ja musta nahka
  Koko: Hopealaatta 1,5 x 3,5 cm