Anu Ek

”Olen koruseppä Anu Ek, perusajatuksenani on luoda koruja, joista välittyy tekemisen intohimo ja vahva käsityön leima. Haluan valmistaa aikaa kestäviä käyttökoruja, jotka kulkevat mukana arjesta tähtihetkiin.”

Anu Ek, tarinani

Koruseppä palveluksessasi – kun haluat jotain muuta

Olen koruseppä Anu Ek, perusajatuksenani on luoda koruja, joista välittyy tekemisen intohimo ja vahva käsityön leima. Haluan valmistaa aikaa kestäviä käyttökoruja, jotka kulkevat mukana arjesta tähtihetkiin.

Kaikki valmistamani tuotteet ovat uniikkia käsityötä ja ne syntyvät pienellä pajallani yli 100-vuotiaan korusepänpöydän äärellä Keravalla. Rakkaus käsillä tekemiseen ja luova hulluus saa minut jatkuvasti kokeilemaan uutta. On ihana kokea miten materiaalit taipuvat käsissäni ja saavat uuden muodon ja pinnan. Koruni valmistuvat perinteisin menetelmin, rakastan laittaa vasaran laulamaan ja viilan soimaan. Rakastan myös vastakohtaisuuksia. Voit löytää koruistani ja pientuotteista alkukantaisuutta ja rouheutta ja toisaalta modernia veistoksellisuutta.

Teen koruja ja korusarjoja, jotka ovat olleet mallistossani vuosia, lisäksi valmistan paljon piensarjoja, joita syntyy ehkä 10, enintään 50 kappaletta kutakin. Olipa kyse korusarjaan kuuluvasta tuotteesta tai yksittäiskappaleesta, jokainen on oma persoonallinen yksilönsä. Kahta täysin samanlaista korua ei koskaan synny.

Valmiista Anu Ek Design eli AED-mallistostani verkkokaupasta löydät persoonalliset korut ja pientuotteet. Valmistan myös personoidusti ja toiveiden mukaan uniikit tuotteet yksityishenkilöille sekä yrityksille. Ja jos olet haaveillut korusta, jonka suunnitteluun voit itse osallistua, niin se onnistuu. Ota yhteyttä.

HAASTA KORUSEPPÄ

Taidemetallikoulutuksen ja luovan hulluuteni  ansiosta en pelkää tarttua myöskään isompiin haasteisiin.
Olen valmistanut teräskorsetin laulaja Anna Puulle Linnanjuhliin sekä
suunnitellut Coca-Cola Suomelle Coca-Cola Wave-taideteoksen, joka sijaitsee Oy Sinebrychoff Ab:in aukiolla Keravalla.
Olen lisäksi suunnitellut ja käsityönä valmistanut Suomen Olympiajoukkueen viralliset kisakorut Rion olympialaisiin 2016.
Onko sinulla tai yritykselläsi toteutusta vailla oleva idea? Uskallatko haastaa minut?!

KORUSEPPÄ PALVELUKSESSASI – KUN HALUAT JOTAIN MUUTA