Uniikit

TERVETULOA UNIIKKIPAJALLE! Täältä löydät korusepän valmistamia uniikkituotteita, joita on olemassa ainoastaan yksi kappale.

TERVETULOA UNIIKKIPAJALLE! Täältä löydät korusepän valmistamia uniikkituotteita, joita on olemassa ainoastaan yksi kappale. Uniikkipajan koru on aina yksittäinen korusarjoihin kuulumaton kappale tai on mahdollisesti jonkin sarjan prototyyppi. Jos haluat jotain todella spesiaalia, niin valitse anuversumin uniikein koru.

Verkkokaupan korut (ei uniikkipajan tuotteet) kuuluvat aina johonkin korusarjaan tai ovat yksittäistä malleja, joita valmistan ns. sarjana. Muista, että verkkokaupan kaikki korut ovat myös uniikkia käsityötä – kahta täysin samanlaista tuotetta ei koskaan synny.

ILMAINEN TOIMITUS
Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin kotimaassa. Tuotteet toimitetaan lähimpään postitoimipisteeseen tai suoraan kotiisi.

TOIMITUSAIKA
Toimitusaika tuotteille on 1-4 viikkoa. Tarkempi toimitusaika löytyy joidenkin tuotteiden kohdalla yksittäisiltä tuotesivuilta. Koska korut tehdään käsityönä, piensarjoina, Anu Ek Design pidättää oikeuden toimittaa tuotteet maksimissaan 30 päivässä.

HUOLTOTAKUU
Voit toimittaa korusi aina perushuoltoon postimaksun hinnalla. Perushuolto kattaa kiillotuksen tai esim. uudelleen patinoinnin tummaksi tai pronssikorujen uudelleenlakkauksen. Rikkoutuneet korut huolletaan ja varaosat vaihdetaan uuteen nimellishinnoin aina tapauskohtaisesti.

ASIAKASPALVELU
Anu Ek Design
Postiosoite: Venlantie 9 a, 04200 KERAVA.
Y-tunnus 1938902-8

Ota yhteyttä: 050 599 7552