Kuura

KUURA korusarja on ruostumatona terästä. Korujen pinta on poltettu ja vasaroitu kauniin eläväksi ja jokainen koru on käsityönä valmistunut uniikki tuote.
Kuura sarjan nahkarannekorujen maailman ensi-ilta oli Euroviisuissa 2021, jossa  koruja nähtiin Suomea edustavalla Blind Channellin jäsenillä.
Kuura sarjan muut korut syntyivät nahkarannekorujen ympärille. Kuura rocks!

4 Products

 • 115,00

  KUURA kaulakoru on viestikoru, joka kulkee lähellä sydäntä. Mitä voimasanoja haluaisit kantaa mukanasi tai minkä viestin jättäisit korun mukana tärkeälle ihmiselle?
  Saat kaksiosaiseen koruun oman pienen tekstinpätkäsi. Teksti voi olla voimalause, slogan, rakkaudentunnustus tai ehkä siinä on nimi. Sinä päätät.

  Materiaali: Teräs
  Koko: 3,5 x 3,5 cm. Papuketjun (halk. 3 mm) pituus 75 cm.
  Hinta: 115 euroa

  Lue lisää alta👇

   

 • 115,00

  Kuura rokkaa! Kuura nahkarannekorut nähtiin ensimmäisen kerran Euroviisuissa 2021 Suomea upeasti edustaneella Blind Channelin jäsenillä. Kokonainen Kuura korusarja syntyi nahkarannekorujen innoittamana. Tutustu sarjaan!
  Valitse nahkarannekorun koko alla olevasta taulukosta. Sopivan koon saat mittaamalla ranteen ympärysmitan ja lisäämällä mittaan 1,5 cm.

  Materiaali: Teräs ja musta nahka
  Koko: Nahkahihnan leveys 3,5 cm. Teräslaatta n. 2,5 x 5 cm.

 • 75,00

  Kuura rokkaa! Rouhea Kuura rannekoru on täyttä terästä ja täynnä asennetta. Teräsrannekorut sopivat jokaiselle – keikalle ja juhlaan. Rannekoru ovat vasaroitua ja tummaksi poltettua terästä.
  Valitse leveys. Teräsrannekorut saatavilla kolmella eri leveydellä: 2,5cm /3,5cm/5cm. Valitse rannekorun leveys ja kokosi.

  Materiaali: Ruostumaton teräs
  Koko ja hinta:
  Leveys 2,5cm   75 euroa
  Leveys 3,5cm  90 euroa
  Leveys 3,5cm 115 euroa

 • 55,00

  Kuura sormus on täyttä terästä ja täynnä asennetta. Sormuksen pinta on vasaroitu ja poltettu tummaksi, josta kaunis kuuramainen kuvio tulee parhaiten esille. Mihin sormeen laittaisit oman Kuura sormuksesi?
  Valitse sormuskoko valikosta. Kuura sormus on alapuoleta auki, joten voit hieman myös itse säätää kokoa.

  Materiaali: Ruostumaton teräs
  Koko: Leveys on 1,8 cm.